Семінар для організаторів гри "Джура"

2018-04-05

/Files/images/nagorna/семінар джура.jpg

05 квітня 2018 року Центром дитячої творчості на базі Стецьківського НВК відбувся районний семінар для педагогів, що відповідають за проведення дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(Джура») у закладах загальної середньої освіти.

Семінар проводився з метою активізації роботи в напрямку організації дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в начальних закладах району.

У семінарі, який складався з теоретичної і практичної частин, взяли участь 18 педагогів навчальних закладів. З вітальним словом до учасників семінару звернулась директор ЦДТ Сапчук Н.В. Методистом ЦДТ Нагорною А.Л. було висвітлено питання впровадження дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура» («Сокіл») в закладах загальної середньої освіти району, проведення фінальних шкільних, районних та обласного етапів.

Досвідом проведення шкільного етапу гри «Сокіл»(«Джура») та участі в обласному етапі гри поділився Бабак Вадим Дмитрович, керівник гуртка «Джура» ЦДТ. У відео звіті присутні ознайомились з подоланням смуги перешкод, умовами виду «Впоряд» та тереновою грою обласного етапу дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Джура» Цікавим був показ фрагменту заняття вихованців гуртка «Джура» ЦДТ На практичних заняттях учасники семінару брали участь в рольовій грі «відун» та змаганнях зі стрільби.

Кiлькiсть переглядiв: 249