ЗАСЛУЖЕНІ ПЕРЕМОГИ

2021-05-25

ЗАСЛУЖЕНІ ПЕРЕМОГИ

Протягом навчального року вихованці гуртків районного Центру дитячої творчості брали активну участь в усіх позашкільних заходах, які проходили на районному, обласному та Всеукраїнському рівні. В травні місяці обласний Центр науково-технічної творчості учнівської молоді підвів підсумки участі вихованців гуртків в конкурсі присвяченому 125 річчю від дня народження письменниці Лесі Українки та в обласній заочній виставці – конкурсі «Наш пошук і творчість - тобі Україно!». Приємно відмітити, що вихованці нашого Центру дитячої творчості отримали в цих заходах заслужені перемоги. В першому конкурсі ІІ місце здобула вихованка гуртка «Мистецтво слова», який діє на базі Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст. Прокопчук Анастасія (керівник Король Л. Г.), а в обласній заочній виставці – конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді в номінації «Прилади та обладнання» ІІ місце посів вихованець радіотехнічного гуртка, який працює на базі Іршиківського НВК Клименко Роман (керівник Кукурудза О.В.).

Підведені підсумки участі талановитої молоді у Всеукраїнському фестивалі дитячої та юнацької творчості присвяченого Дню Землі. Слід відмітити, що переможцем даного конкурсу в номінації «Образотворче мистецтво» стала вихованка гуртка ЦТД, який працює на базі В.Мацевицького НВК Левусь Христина. Під керівництвом керівника гуртка Семенюк Т.В. вона зуміла здобути І місце. ІІ призове місце посіла на Всеукраїнському літературно -музичному фестивалі «Розстріляна молодість» в номінації «Декоративно прикладне мистецтво» вихованка гуртка ЦДТ, який діє на базі Григорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Кучерук Маргарита (керівник Миколюк Л.В.).

Здобуті результати досягнуті за рахунок наполегливої праці як самих вихованців гуртків так і високого професіоналізму та майстерності їх керівників. Ми щиро вітаємо наших вихованців з нелегкою але такою бажаною перемогою та бажаємо їм здоров’я і міцних знань, що буде запорукою їх подальших перемог.

Методист ЦДТ Слободян Ф.Ф.

Кiлькiсть переглядiв: 91