Вітаємо переможця

2021-02-23

Вітаємо переможця

З початку навчального велась напружена робота по підготовці до Всеукраїнського етапу конкурсу – захисту науково – дослідницьких проектів учнів – членів МАН України. Участь в даному конкурсі взяли 9 юних науковців з 7 загальноосвітніх навчальних закладів. Приємно відмітити, що 7 учасників Всеукраїнського етапу конкурсу – захисту науково – дослідницьких проектів є вихованцями гуртків ЦДТ, які діють на базі закладів освіти. Цьогорічний етап конкурсу мав свої особливості, які пов’язанні не лише з карантинними обмеженнями та захистом своїх напрацювань в он – лайн режимі, але і в тім, що вперше юним науковцям необхідно було створювати та захищати свої постери , а також брати участь в учнівській конференції. Досить об’ємні наукові дослідження провели члени МАН разом зі своїми науковими керівниками. При захисті своїх наукових проектів юні науковці показали глибокі знання з піднятих проблем, пропонували своє бачення шляхів їх розв’язання. Журі обласного етапу Всеукраїнського конкурсу – захисту учнівських наукових проектів визнало переможцем вихованця гуртка ЦДТ, який діє на базі Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст. Прокопчук Анастасію (керівник Король Л.Г.). В секції мовознавства вона посіла ІІІ місце в змаганні з своїми однолітками області.

Центр дитячої творчості м. Старокостянтинова щиро вітає Прокопчук Анастасію з заслуженою перемогою та бажає її подальших успіхів у навчанні і з легкістю долати всі перешкоди на її життєвому шляху.

Разом з тим, щиро дякуємо всім юним науковцям та їх науковим керівникам за наполегливу працю, старання і прикладенні зусилля проявленні при підготовці до Всеукраїнського етапу конкурсу – захисту науково – дослідницьких проектів учнів – членів МАН України.

Кiлькiсть переглядiв: 111