Творча активність вихованців

2021-02-04

/Files/141010178_368308_o.jpg

Відповідно до наказу Центра дитячої творчості Старокостянтинівської районної ради від 10.10.2020 №137 «Про проведення Всеукраїнського відкритого літературно-музичного фестивалю вшанування воїнів «Розстріляна молодість», вихованці гуртка «Паперопластика» на базі Григорівської ЗОШ I-III ступенів, взяли активну участь у дистанційному форматі з номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». Члени гуртка: Кучерук Маргарита виготовила картину під назвою «Слава Україні – Героям Слава», Нагорна Софія підготувала творчу роботу під назвою «Наші Герої – наші Ангели», різновиди бойової техніки під назвою «Військовий арсенал» технікою класичне ори гамі майстерно виготовив Власов Ілля.

Дані роботи направлені для участі в першому відбірковому етапі фестивалю в Житомирський державний будинок художньої і технічної творчості.

Центр дитячої творчості м. Старокостянтинова щиро дякує керівнику гуртка Миколюк Людмилі Вікторівні та вихованцям гуртка за участь у конкурсі, творчу ініціативу, оригінально виконані роботи та бажаємо перемоги у даному та наступних конкурсах.

Кiлькiсть переглядiв: 107