Позашкільники в гостях у шпиталі

2019-04-25

/Files/images/admnstratsya__kolektiv/DSC02600.JPG

Свято свят і торжество торжеств"- так іменують Великдень православні християни. 28 квітня весь християнський світ відзначає Воскресіння Ісуса Христа з мертвих - подію, яка стала символом перемоги добра над злом, світла - над темрявою.

Останній тиждень перед Пасхою, як його називають Страсний тиждень,тиждень найсуворішого посту, тиждень, коли кожен день має свою роль і своє значення, важливий для кожної віруючої людини. Тому 25 квітня Центром дитячої творчості було організовано й проведенно зустріч з учасниками воєнних дій, які знаходяться у військовому шпиталі.

З щирими Великодніми привітаннями звернулася до бійців Наталя Василівна Сапчук, директор Центру дитячої творчості. Тематичний майстер-клас «Сувенірна писанка» від керівників гуртків Суліми Т. В., Кубич О. В. та Залевської К. І. створив атмосферу домашнього затишку у стінах шпиталю. По завершенню творчого процесу, який сподобався усім учасникам, були вручені кожному з них Великодні подарунки із сувенірними писанками, зібрані учнівським самоврядуванням закладів загальної середньої освіти під час акції «Подаруй писанку» та смачні пасочки, закуплені на кошти волонтерів нашого району.

Дякуємо усім, хто долучився до майстер-класів, до акції. Особлива подяка депутату районної ради Олександру Ковалю за сприяння в організації зустрічі.

Гарних усім Великодніх свят!

Кiлькiсть переглядiв: 279