Збір обласної ради старшокласників

2020-03-25

/Files/images/nagorna/обл збір 2020.jpg

25 лютого 2020 року на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено збір обласної ради старшокласників та координаторів РС. У заході взяли участь понад 100 учасників. Від Старокостянтинівського району на зборах була присутня координатор учнівського самоврядування, методист ЦДТ Нагорна А.Л.

Збори відкрила Наталя Жолобок, заступник директора з навчальної роботи Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді яка підвела підсумки роботи лідерів учнівського самоврядування за 2019 рік . Слід відмітити, що наш район у таблиці загального рейтингу за підсумками роботи зайняв 9 місце серед 20 районів.

У ході проведення збору було презентовано роботу лідерів учнівського самоврядування міст Хмельницького, Шепетівки , Кам’янець-Подільського, Славути, Летичівської об’єднаної територіальної громади та Ярмолинецького району. Цікавиим досвідом діяльності молодіжної дорадчої ради при міському голові м. Славути поділився Дмитро Палій. Закінчилась нарада лідерів учнівського самоврядування обговоренням та прийняттям плану роботи обласної ради на 2020 рік.

Кiлькiсть переглядiв: 146