Семінар педагогів-організаторів

2019-11-01

/Files/images/nagorna/20191101_093530.jpg

З метою активізації роботи в напрямку національно-патріотичного виховання учнівської молоді, організації дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у навчальних закладах району, 01 листопада 2019 року відбувся районний семінар-нарада педагогів-організаторів на тему «Запровадження Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») у закладах ЗЗСО як системної форми національно-патріотичного виховання».На семінарі були присутні 22 педагога-організатора навчальних закладів району.

З питання пошуку шляхів реалізації національно-патріотичного виховання учнів молодшого шкільного віку виступила методист ЦДТ Нагорна А.Л. У практичній частині з педагогами-організаторами було проведено ділову гру «Методичний веб-квест» де учасники планували виховну роботу з учнями 1-4 класів. Досвідом організації шкільної козацької республіки поділилася педагог-організатор Немиринецької ЗОШ І-ІІІст. Крисько Л.С.

На семінарі-нараді обговорювались також питання участі шкільних роїв у заочному Всеукраїнському конкурсі та форми діяльності учнівського самоврядування.

Кiлькiсть переглядiв: 180