Свято 8 Березня "Все починається з мами"

2019-03-07

/Files/images/СВЯТО МАМИ.JPG

Жіноче свято і весна. Несуть з собою дні погожі.По всій землі, для всіх людей . Весна і жінка дуже схожі.Здоров’я, ніжності, тепла. Кохання всім бажаємо!Із першим святом на весні. Усіх жінок вітаємо!

8 Березня – свято весни і любові, квітів і посмішок, ніжності і краси. А ще це день, коли щирі вітання приймають дівчатка, дівчата й жінки. Саме від жінки зародилося все прекрасне на землі: добро, ніжність, ласка, вірність, любові.

Так, напередодні свята за творчої підтримки лідерів учнівського самоврядування діти Пашковецького НВК вітали своїх матусь і вчителів. Для них лунали пісні, щирі слова вдячності. А веселі, запальні танці створювали по-справжньому святковий настрій!

Першими привітали гостей наймолодші школярі. Вчителі початкових класів разом із своїми учнями створили справжнє свято-феєрію. Дітвора подарувла присутнім радість та втіху, а ще здивування усім присутнім через своєю майстерність та артистичність.

За малечею слово взяли старшокласники. Щиро, по-справжньому, від усього серця передали учні в своїх піснях, танцях всім жінкам, присутнім у святковому залі слова вдячності за турботу і ласку, материнське тепло і лагідну усмішку.

Щирі дитячі слова - привітання, промінь дитячої любові, ніжності торкнувся кожної жінки, яка лагідними руками пестить, засіває добром душі та серця дітей – це вчителі, вихователі, працівники школи, кухарі і, звичайно, рідні, дорогі мами і бабусі.

Кiлькiсть переглядiв: 198