Звіт художньої самодіяльності «Мозаїка наших талантів»

2019-01-21

/Files/images/творчий звіт.jpg

З метою підтримки юних обдарувань, їх творчого, інтелектуального, духовного і цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді 21 січня розпочався щорічний звіт художньої самодіяльності за темою «Мозаїка наших талантів».

Першими звітували творчі колективи Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ст., Ладигівського НВК, Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст. та Решнівецького НВК на базі Самчиківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Передувала відкриттю заходу тематична виставка творчих робіт дітей, виконаних у різних техніках (136 експонатів).

Творчий звіт – цеглинка до самовираження, самоствердження підростаючого покоління.

Цьогоріч звіт розпочався яскраво і натхненно, зібравши 105 учасників. Як завжди, чудовими та майстерними були виступи хореографічних колективів та вокального співу, гумору та художнього читання поезії. Цікавими для глядачів були й казочки лялькових театрів, де діти проявили свої акторські таланти.

Творчий звіт закладів загальної середньої освіти був чудовим і це відзначило журі.

Оцінювали учасників Сапчук Н. В., директор ЦДТ, Маєвська Г. П. й Стоянова С. М., методисти ЦДТ. Наталія Василівна об’єктивно проаналізувала виступ кожного з учасників. Знайшла теплі слова подяки, похвали для всіх.

Творчий звіт став підтвердженням того, що в районні навчаються обдаровані й талановиті діти. А присутніх об’єднало любов до мистецтва і до рідного закладу.

Підтримували учасників щирі посмішки та аплодисменти, якими зустрічали талановитих дітей на сцені багаточисельні глядачі: батьки, друзі, вчителі.
Велика подяка талановитим учасникам художньої самодіяльності та їх керівникам!

Кiлькiсть переглядiв: 274