Козацька педагогіка у виховній роботі

2018-11-02

/Files/images/nagorna/20181102_105450.jpg

02 листопада на базі Пашковецького НВК Центром дитячої творчості було проведено семінар-практикум педагогів-організаторів навчальних закладів району з питань становлення національної самосвідомості школярів засобами козацької педагогіки.

На семінарі було розглянуто та обговорено ряд актуальних сьогодні питань у напрямку організації виховного процесу нової української школи. Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Грінченко О.В. та методист РМК Макар Б.П. познайомили колег із шляхами підвищення ефективності виховної роботи через діяльність дитячо-юнацьких організацій на засадах козацької педагогіки та сучасними методами і технологіями виховного процесу нової української школи, інноваціями в діяльності ради старшокласників.

Методист ЦДТ Нагорна А.Л. цікавим історичним екскурсом у поєднанні із сучасністю розповіла про використання ідей козацької педагогіки у роботі дитячих об’єднань та учнівського самоврядування у закладах загальної середньої освіти .

Педагоги-організатори Пашковецького НВК, Немиринецької ЗОШ І-ІІІст., Стецьківського НВК поділились досвідом роботи у напряму національно-патріотичного виховання з використанням елементів козацької педагогіки у виховній роботі.

Кiлькiсть переглядiв: 233