56-й Чемпіонат області з пішохідного туризму

2018-05-24

/Files/images/kvten_2018/0-02-01.jpg

Поблизу села Черче, Чемеровецького району, на території національного природного заповідника «Подільські Товтри» пройшов 56-ий чемпіонат зі спортивного туризму. Змагання тривали майже тиждень. За цей час дві сотні учнів з усієї області боролися за командне чемпіонство.

У змаганнях брали участь 19 команд. Старокостянтнівський район представляла команда Центру дитячої творчості – керівник Кожевніков Антон Володимирович.

56-ий Чемпіонат областізі спортивного туризму серед учнівської молоді складався з 2-х Кубків: – Кубку області з пішохідного та Кубку області з велосипедного туризму.

Всі дні змагань супроводжувалися короткочасними дощами. Проте, погода не зіпсувала настрою юним туристам та їх наставникам – юні туристи-спортсмени показали гарний рівень технічної і тактичної підготовки.

За програмою Кубку з велосипедного туризму команди змагалися на дистанціях: ІІІ класу «Комплексна дистанція», яка складалася з велокросу, тріалу і фігурного водіння велосипеду та дистанції ІІ класу «Велоралі».

На «Комплексній дистанції», крім командного, визначався особистий залік учасників – серед юнаків і серед дівчат. Серед юнаків друге почесне місце виборов Корнійчук Юрій з команди Старокостянтинівського району.

У командному заліку з комплексної дистанції команда району здобула 3 місце.

Учасники – переможці та призери у видах – були нагороджені медалями і грамотами Хмельницького обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Команди-переможці і призери Кубків та їх тренери були нагороджені дипломами Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації. Командам-призерам вручені спортивні Кубки.

Кiлькiсть переглядiв: 250