Регіональний збір лідерів учнівського самоврядування

2018-04-26

/Files/images/kvten_2018/26-04-18.jpg

26 квітня у Старокостянтинівському районі Центром дитячої творчості було організовано та проведено на базі Великомацевицького НВК регіональний збір лідерів та координаторів учнівського самоврядування на тему: «Розвиток лідерських якостей на національних традиціях українського народу». Метою регіонального збору були обмін досвідом роботи органів учнівського самоврядування, активізація роботи комісій обласної ради старшокласників та проведення школи управлінської майстерності для лідерів учнівського самоврядування.

Захід зібрав у дружньому колі лідерів та координаторів учнівського самоврядування Старокостянтинівського району, Летичівської ОТГ, Красилівської ОТГ, Меджибізької ОТГ, Старосинявської ОТГ, Полонської ОТГ, міста Старокостянтинова та міста Хмельницького.

З вітальним словом до учасників збору звернулись Пірожок І. М., завідувач організаційно-масового відділу ХОЦНТТУМ, Сапчук Н. В., директор Центру дитячої творчості Старокостянтинівської районної ради та Куйдан О. Ю., директор Великомацевицького НВК. Голова Ради старшокласників Валькова Юля презентувала роботу учнівського самоврядування району, а президент клубу «Дозвілля» Ярошик Руслана ближче познайомила присутніх із роботою учнівської ради Великомацевицького НВК. Також учасникам збору, головою учнівської ради Герасимчук Аліною, була представлена волонтерська робота школи. Лідери мали змогу почути про великий обсяг волонтерської роботи яка проводиться та познайомитись із особливостостями роботи пов´язаними зі збору місцевого фольклору та відновлення давніх традицій своєї місцевості. Під час тренінгового заняття, яке провела психолог Великомацевицького НВК Матвійчук В. В., лідери мали можливість ближче познайомитись між собою, побудувати модель справжнього лідера та поділитись ідеями щодо залучення однолітків до спільних справ.

/Files/images/kvten_2018/26-04-18_2.jpg

/Files/images/kvten_2018/26-04-18_3.jpg

Зустріч продовжилась екскурсією до шкільного історико-краєзнавчого музею, яку провели члени учнівської ради Великомацевицького НВК та познайомили учасників зборів із пам´ятками культури та відомими постатями їхньої місцевості. По завершенні екскурсії до уваги присутніх було представлено театральне дійство «Вечорниці на селі» й веснянка, до якої радо долучилися лідери що завітали на регіональний збір.

Сподіваємось, що цей захід став для його учасників поштовхом для здійснення корисних справ, генерування нових ідей та пошуку нових шляхів реалізації задуманих планів.

/Files/images/kvten_2018/26-04-18_4.jpg

Координатор Ради старшокласників
Старокостянтинівського району
Оначенко Ю. Ю.

Кiлькiсть переглядiв: 257