Творчий звіт

2018-03-20

З метою підтримки юних обдарувань, їх творчого, інтелектуального, духовного і цілеспрямованого розвитку та організації змістовного дозвілля учнівської молоді 19 березня на базі Миролюбненської ЗОШ І-ІІІ ступенів школи відбувся щорічний звіт художньої самодіяльності. Це стало справжнім святом, якого чекали і до якого готувалися.

Передувала відкриттю заходу тематична виставка, яка була представлена у майстерні експозицією творчих робіт учнів школи, виконаних у різних техніках (68 експонатів).

Творчий звіт – це сходинка до самовдосконалення, самовираження, професійного росту, власної самооцінки, впевненості. Під час виступів діти намагалися якнайкраще показати свої таланти. Катерина Мусевич та вокальний гурт хлопців чарували співом, Володимир Бабій та Альона Знаємська полонили серця декламаторським умінням, Альона Вовчемис та хореографічна група «Дивограй» заворожили граційними рухами танцю. Не залишив нікого байдужим і виступ театрального гуртка. Юні актори викликали щирі посмішки у глядачів.

Оцінювали учасників Сапчук Н. В., директор ЦДТ, Лінійчук В.В., заступник директора ЦДТ, Лошак Н. Р., методист РМК. Наталія Василівна конструктивно проаналізувала виступ кожного учасника. Знайшла теплі слова похвали, підтримки для всіх.

Творчий звіт став підтвердженням того, що в школі навчаються обдаровані діти. Духовність і мистецтво об’єднало усіх.

Вокалісти, декламатори, хореографічний колектив, театральна вітальня (усього 23 учасники) подарували глядачам та журі справжнє дійство.

Щира подяка талановитим учасникам художньої самодіяльності та їх керівникам.

Кiлькiсть переглядiв: 228