Фестиваль читців та естрадної пісні

2018-03-23

/Files/images/IMG_20180323_112626.jpg

23 березня 2018 року, з метою популяризації естрадної пісні та мистецтва художнього слова, виявлення талановитих та обдарованих дітей , відбувся фестиваль читців та естрадної пісні, у якому взяли участь 90 учнів з 20 закладів загальної середньої освіти та вихованці Центру дитячої творчості.

Організаторами заходу були районний відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Центр дитячої творчості Старокостянтинівської районної ради. На святі була присутня заступник голови Старокостянтинівської райдержадміністрації Гнатюк Людмила Григорівна. З вітальним словом до учасників фестивалю звернулась директор Центру дитячої творчості Сапчук Наталія Василівна. Оцінювали виступи дітей журі конкурсу: Ніна Степанівна Зотько – методист вокально-хорового жанру районного центру культури ім.. Володимира Ножки, Алла Михайлівна Березовська - методист районного методичного кабінету та директор ЦДТ Наталія Василівна Сапчук.

Членами творчої групи було відмічено, що значно зріс рівень виконавської майстерності учасників фестивалю. На розсуд журі та присутніх були представлені цікаві, нові вокальні , прозові ,поетичні та гумористичні твори.

Це свято творчості додало усім весняного тепла, гарного настрою, наснаги, оптимізму і впевненості у власних силах.

/Files/images/IMG_20180323_095114.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244