Злочин і покарання

2018-01-26

/Files/images/zlochyn.jpg

Гете писав: «Поведінка – це дзеркало, у якому кожен показує своє обличчя». Розгледіти себе у дзеркалі власних дій намагались вихованці Центру дитячої творчості.

1 листопада 2017 року для вихованців гуртка «Художня обробка шкіри та ниткова графіка», який проходить на базі Сахновецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Гавадзюк А. Й.), відбувся виховний захід на тему «Злочин і покарання». Ця тема є надзвичайно актуальною, адже підлітки активно цікавляться, які права їм дає закон та яке покарання вони можуть понести за неправомірні дії.

Уданій виховній годині було висвітлено основні причини скоєння більшості злочинів підлітками, а також вказано види покарання, передбачені Кримінальним кодексом України.

Активну участь у заході взяли Боровик Андрій, Поліщук Жанна, Боровик Катерина та Романюк Анна, які розповіли про шкідливі звички, їхні наслідки та способи подолання.

Доречними та цікавими для дітей стали вислови про закон, людську сутність та вчинки, якими було оформлено одну зі стін шкільної майстерні. Мультимедійна презентація, яка порівнювала щасливе дитяче життя та життя підлітків, які стали на хибний шлях, допомогла вихованцям обрати правильний шлях.

Проведена виховна робота дала вихованцям змогу зрозуміти: для того, щоб стати на хибний шлях достатньо і одного кроку, а жоден неправомірний вчинок не залишиться безкарним.

Кiлькiсть переглядiв: 254