Ляльковий театр «Рукавичка»

2017-11-27

/Files/images/G2.jpg

Ляльковий театр «Рукавичка»

Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Адже змалку казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. Казка посідає важливе місце і у громадському вихованні. У народних казках, на основі яскравих контрастних протиставлень, показано добрі і погані вчинки, Добро і Зло. Адже діти молодшого шкільного віку добре розуміють мораль казки, диференціюють Добро і Зло і приймають сторону Добра.

/Files/images/G1.jpg

Одним із найкращих методів розвитку і виховання школярів є залучення їх до колективної цікавої праці, а саме: до створення власного лялькового театру.

Мистецтво театру давно перейшло за рамки професійної діяльності. Так в Україні у багатьох дитячих садочках, школах створено лялькові театри. Адже діти вірять у дива.

Так на базі Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 19 вересня 2017 року розпочав діяти ляльковий театр «Рукавичка» , керівник гуртка Валькова Т.П. На базі школи ляльковий театр існує вже багато років, понад 25.

Діти із великим задоволенням відвідують гурток і приймають в ньому участь.

Так гуртківці, учні 2 класу, навідались до своїх найменших друзів у ДНЗ «Пізнайко» з казкою «Рукавичка» 19.10.2017 року.

А вже 20.10.2017 року з казкою «Казка у казці» гуртківці взяли участь і прийняли учнів 2 класу у велику сім’ю читачів.

Керівник гуртка Валькова Т. П.

Кiлькiсть переглядiв: 254