Всеукраїнська експедиція «Моя Батьківщина – Україна»

2017-10-30

З метою залучення дітей та молоді до активної діяльності з вивчення історичної й культурної спадщини рідного краю, ознайомлення з пам’ятками та об’єктами заповідного фонду України, з 11 до 27 жовтня 2017 року Центром дитячої творчості проведено І (районний) тур Всеукраїнської експедиції «Моя Батьківщина – Україна».

На конкурс було подано 7 дослідницьких робіт у 4 напрямах експедиції: «Духовна спадщина мого народу», «Козацькому роду нема переводу», «Із батьківської криниці», «Із попелу забуття». Серед учасників районного туру експедиції - 5 робіт вихованців гуртків МАН Центру дитячої творчості ( керівники Шевчук Л.О., Леськова Т.А., Спекторук В.С., Главацька О.Л., Онуфрійчук К.А.) та 2 роботи учнів загальноосвітніх навчальних закладів: Староостропільського НВО та Григорівської ЗОШ І-ІІІст.

Оргкомітетом районного туру, відповідно до критеріїв оцінки конкурсних робіт, було відібрано кращі роботи на ІІ(обласний) тур експедиції «Моя Батьківщина – Україна». Ними стали: у напрямку «Духовна спадщина мого народу» - робота вихованки ЦДТ Остапюк У.В.(кер. Шевчук Л.О.), у напрямку «Козацькому роду нема переводу» - робота вихованки ЦДТ. Марковської К.С.(кер. Главацька О.Л.), у напрямку «Із батьківської криниці» - робота вихованки ЦДТ Пужанської М.Ю.(кер. Леськова Т.А.), у напрямку «Із попелу забуття» - робота вихованки ЦДТ Заїки А.В.(кер. Спекторук В.С.).

Кiлькiсть переглядiв: 270