У ляльковому театрі "Сонечко" посвята в гуртківці

2017-10-10

/Files/images/lnychuk_ladigi/DSC01288.jpg

Одне з актуальних завдань сучасної школи – пошук оптимальних шляхів зацікавлення учнів навчанням, підвищення їхньої розумової активності, спонукання до творчості. Школа дає можливість розкрити таланти всім дітям. А сприяє цьому позакласна робота та робота гуртків, головним завданням яких є розвивати у дітей здатність проявити ініціативу та вміння застосовувати отримані знання на практиці.

10 жовтня 2017 року в актовій залі Великочернятинської ЗОШ І – ІІІ ступенів відбулося незабутнє свято і для учнів, і для вчителів – посвята в гуртківці. Цьогоріч гурток суттєво обновився:вихованцями лялькового театру «Сонечко» стали учні 2, 3 та 4 класів, яким були вручені іменні посвідчення.

Звичайно, гуртки за інтересами мають допомогти школярам усвідомити, що заняття мистецтвом – це не лише задоволення, але й творча праця, що потребує наполегливості, готовності постійно поглиблювати свої вміння, розвивати пізнавальні інтереси, виховувати дружні взаємовідносини, почуття обов’язку, де хочеться творити, де хочеться спілкуватися і дружити.

Успішними стають тут ті, хто в школі непомітні,

Тут зустрічають радо всіх й привітно.

Усі тут впевнені у власній перемозі

І хто хоч раз прийшов – забути вже не в змозі.

Керівник гуртка Лінійчук В.В.

Кiлькiсть переглядiв: 239