Пам'ятаємо...Перемагаємо...

2017-05-09

/Files/photogallery/777/MVI_1423.MOV_snapshot_00.36_[2017.05.16_22.27.19].jpg

« Вони у битві чесно полягли,

А іншого – ні вибору, ні змоги.

Вони загинули. Але перемогли,

Бо віддали життя для Перемоги»

Свято Великої Перемоги довіку вписане в нашу історію золотими літерами. Величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму та вірного служіння своєму народу для кожного з нас. Ми, сучасне покоління, не маємо права забувати, якою високою цінною наші діди та прадіди здобули перемогу у Другій Світовій війні. Ми у вічному боргу перед ними за обірвану війною юність. Цей день великої радості та гордості, але й водночас великого смутку, оскільки перемога дісталася нашому народу неймовірно високою ціною.

9 травня 2017 року лідери учнівського самоврядування Поповецького НВК взяли участь у мітингу з нагоди 72-ої річниці Перемоги над нацизмом, який проходив біля реконструйованого пам’ятника воїнам-односельчанам, що загинули під час Другої Світової війни .

У програмі заходу прозвучали музичні композиції, що були написані в роки війни і сьогодні , адже пісні завжди налаштовували на добрі починання, надію на перемогу, а прочитані поезії, присвяченні подіям воєнних днів, допомагають сучасному поколінню усвідомити велич подвигу у Вітчизняній війні і виховують патріотичний дух та любов до рідної землі – і все це у виконанні юних талантів, учнів Поповецького НВК.

Разом з учасниками заходу, запрошеними гостями, лідери вшанували світлу пам’ять загиблих у Другій Світовій війні, під час подій на Євромайдані та на Сході України хвилиною мовчання, поклали квіти до підніжжя пам’ятного знака.

Без миру немає майбутнього. Ми всі за спокій і радість на нашій рідній землі, у нашій рідній Україні.

Голова культурно-масової комісії

Поповецького НВК

Старокостянтинівського району

Болкун Софія

Кiлькiсть переглядiв: 225